tiistai 5. kesäkuuta 2012

Let the trip begin!

Lyhyt päivitys: Tänään on mun viimeiset kaksi koetta. Sen jälkeen koittaa sitten vapaus kouluhommien suhteen ja tänä yönä lähdetään kohti Venetsian lentokenttää, josta lennetään Skopjeen. Ja sieltä sitten viimeinen Erasmus-trip voi alkaa.

Tältä näyttää suunnilleen matkareittimme Makedonia-Albania-Kreikka-Bulgaria:

Näytä suurempi kartta


Jännittää kyllä lievästi! Etenkin Albania on kiehtonut mua jo kovasti viimeisen vuoden ajan luettuani Anilda Ibrahamin kirjan Punainen morsian (jota voin suositella!). Odotan innolla matkaa sinne, mutta toisaalta jännittää, miten saadaan kaikki sumplittua joukkoliikenteen jne kanssa. Albaniassahan liikutaan ympäriinsä lähinnä paikallisilla minibusseilla, aikatauluja tai kunnollisia bussipysäkkejä ei juuri ole, jne.. :D Mutta täytyy vaan uskoa, että kaikki lopulta menee hyvin ja tiedossa mahtava seikkailu. Kreikassa treffataan Paula, joka on ollut tämän viikon Ljubljanassa ja jonka nyt sitten tapaan uudestaan Thessalonikissa! Hauskaa.

Lopuksi biisi, joka nostattaa aina matkatunnelmaa, vaikka tiedossa on tänään herätys kahdelta aamuyöllä ja en usko, että seuraavien päivien aikana tulee muutenkaan hirveästi nukuttua:



Sitten kun mä palaan, on enää neljä päivää Ljubljanassa jäljellä. Hurjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti